12 Ocak 2014 Pazar

Yeni Kartlar ...


Yeni "Yeni Yıl" kartlarım geldi. Her seferinde çok mutlu oluyorum, sanki bir hediye almış gibi heyecanlanıyorum. Zannımca içimdeki çocuk daha ölmedi, umarım hiç beni bırakmaz :)
Bu hafta gelen kartlar için Zeynep' e (Düşlerin Rengi), Nesrin' e (Ness' in Kelebekleri), Arzu' ya (Gökçedeniz), Banu' ya (Biraz Şöyle Biraz Böyle) ve Elvan' a (Harikalar Atölyesi) çooook teşekkür ederim.


Geçen hafta aldığım kararların bazılarını henüz gerçekleştiremedim. Niyet var fakat aksiyona daha geçilemedi.
Mesela spora başlamak için para çekildi, ancak ödeme daha gerçekleştirilemedi, cüzdanda itinayla muhafaza ediliyor ...
Hala umudum var, haftaya muhakkak spora başlanacak.

Postcrossing' e gelirsek, kartpostallar yazıldı, yarın postaya verilecek. Umarım bir an önce karşıya ulaşır da bana da yeni kartpostallar gelir.

Ayrıca bir de yemek kursuna başlamayı düşünüyorum. Muhtemelen cupcake yapımı yada İtalyan mutfağı ile başlayacağım. Eserlerimi önümüzdeki haftalarda burada sergilerim :)



Son aylarda Dan Brown okumaya başladım. İlginç bir huyum vardır, herkes bir şeyi okuyorsa, yani moda ise çok canım çekmesine rağmen okuyamıyorum. Furyanın üzerinden belirli bir süre geçmeli ki okumaya başlayabileyim.
Bu yüzden Dan Brown kitaplarına yeni başladım. "Digital Fortress" ve "Angels and Demons" ı geçen aylarda bitirdim. Şimdi de "The Da Vinci Code" a başladım.
Söylemek gerekirse "Angels and Demons" ve "The Da Vinci Code" da filmlerinden bir hayli farklı. Filmler kitapların özeti yada kısaltılmış hali değil. Kitapların konusunda esinlenmeler yapılarak filmler çevrilmiş.
Yani bence kitapları okumakta fayda var. Filmler de açıkta kalan birçok konu da netleşiyor.

Benden şimdilik bu kadar, herkese güzel bir hafta diliyorum ...

3 yorum:

  1. Kartin elime ulasti Cigdem, cok tesekkur ederim. Blogda da yazmistim ama bu kart yazisini gorunce buradan da haber vereyim istedim :) Benimki de en yakin zamanda ulasir umarim..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim :) Yeniden mutlu yıllar dilerim...

    YanıtlaSil
  3. benim kartımda ulaşmış :) yeni gördüm. Teşekkürler.

    YanıtlaSil